Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Residence Ambiez, Madonna di Campiglio

Italské apartmány Residence Ambiez v zimě

Poloha

3-hvězdičkové ubytovací zařízení Residence Ambiez je postaven v nadmořské výšce 1.682 m. Najdete ho na okraji střediska Madonna di Campiglio, asi 2 km od centra s mnoha restauracemi, bary, kavárnami a obchody.

Hotel je se svojí polohou ideální pro milovníky zimních sportů, leží přímo u sjezdovky ke Spinale. Nejbližší lanovka je vzdálená 150 metrů, běžkařské stopy při dobrých sněhových podmínkách 300 metrů. Zastávka skibusu je asi 100 m daleko.

Zařízení

Residence Ambiez nabízí k ubytování 12 apartmánů, dále k jejímu zařízení patří recepce (trezory k pronajmutí), společenská místnost s internetovým připojením Wi-Fi (za poplatek), rustikální restaurace, bar, prádelna (pračka na mince), dětská herna, lyžárna, výtah, parkoviště a garáže.

Sport a wellness

V ceně ubytování je pro hosty připraven krytý bazén (cca 11 x 5 m), posilovna a stolní tenis. Za poplatek je wellness centrum s parní lázní, saunou, bio saunou, ledovou lázní, thalassoterapií (vstup osobám od 15 let).

Ubytování

Apartmány (cca 30 - 35 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, kuchyňským a jídelním koutem (elektrická varná deska, mikrovlnná trouba za poplatek, kávovar), kombinovaným obývacím pokojem s prostorem ke spaní a ložnicí.

Cena za pronájem apartmánu zahrnuje elektřinu, vodu, plyn, topení, závěrečný úklid (kromě kuchyňského koutu, který musí vyčistit hosté), kauce a ložní prádlo. Dětská postýlka je možná za příplatek cca 8 € / den.

Stravování

Vlastní nebo na místě za příplatek polopenze (snídaně formou bufetu a večeře) za cca 25 € / os. / den (děti do 8 let mají slevu 20%).

(údaje jsou z roku 2012)

Italské apartmány Residence Ambiez s bazénem
Italské apartmány Residence Ambiez - ubytování

Místo

Residence Ambiez, Madonna di Campiglio 46° 14' 7.4076" N, 10° 49' 59.0772" E
Location

Val di Sole na FB