Jste zde

Domů » Ubytování

Grandhotel Miramonti, Passo Tonale

Italský Grandhotel Miramonti v zimě

4- hvězdičkový Grandhotel Miramonti je centrálně položen v nadmořské výšce 1.890 metrů, najdete ho přímo u lyžařské sjezdovky u ledovce Presena. Lyžařské vleky a lanovky jsou v nejbližším okolí, stejně jako běžkařské stopy. Hotel je tak se svojí polohou ideální pro milovníky lyžování a běžek.

Elegantní a útulný hotel nabízí k ubytování 116 pokojů. Dále k jeho zařízení patří jídelna, kavárna, bary, cukrárna, pizzerie, diskotéka, společenská místnost, televizní místnost, herna, 3 sluneční terasy, výtah, lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garáž za poplatek cca 60 EUR za týden (nutná rezervace předem).

Pro ubytované hosty je zdarma wellness prostor s krytým bazénem, parní lázní, whirlpoolem, hydroterapie, aromaterapeutickými sprchami, finskou a římskou saunou. Dále je k využití fitness centrum s kardio- a bodystylingovou částí. Hotel pořádá večerní představení, živou hudbu a animace v italštině. Pro děti je připraven miniclub (4 - 12 let, kromě soboty), diskotéka, divadlo.
Za poplatek jsou masáže, obličejové solárium a sluneční sprchy, kosmetické procedury.

Účelně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 15 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, trezorem (v ceně), minibarem (za poplatek), kobercem.
Pokoje Superior mají podobné vybavení, ale jsou komfortnější.
Jednolůžkové pokoje (cca 10 m²) jsou se sprchovým koutem.

Stravování: Plná penze - snídaně formou bufetu s biokoutkem, 3-chodové obědové menu s předkrmovým bufetem (nebo obědový balíček), večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se koná slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský Grandhotel Miramonti s bazénem
Italský Grandhotel Miramonti - ubytování

Místo

Grandhotel Miramonti 46° 15' 37.9728" N, 10° 35' 17.9232" E
Location

Val di Sole na FB