Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Acquaseria, Ponte di Legno

Italský hotel Acquaseria v zimě

4-hvězdičkový hotel Acquaseria se nachází na okraji střediska Ponte di Legno, uprostřed krásné přírody v nadmořské výšce 1.900 metrů. Je vzdálen asi 500 metrů od starého centra. Nejbližší stanice lanovky v oblasti Adamello-SuperSki je ve vzdálenosti 500 m od hotelu, zastávka skibusu je přímo před domem. K nejbližším běžkařským trasám je to asi 600 metrů.

Roku 2010 vybudované hotelové zařízení nabízí k ubytování 83 pokojů a 12 apartmánů ve 3 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtahy, internetoví připojení, bar / kavárna, jídelna a snídaňová místnost, restaurace, místnost s krbem, společenské místnosti, lyžárna, vysoušeč lyžařských bot. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 8 Euro / den.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum (cca 500 m2) – krytý bazén, sauna, bio sauna, parní lázeň, vířivka (30 m²), zážitkové sprchy. Děti (4 – 15 let) mají přístup v doprovodu dospělých jen v čase 13 – 15 hodin. Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury.
Pro nejmenší hosty je připraven miniclub (4 - 12 let, denně kromě soboty). odpolední svačinka, (sušenky, snacky, nápoje), dětská herna s Playstation, Nintendo, Wii a televizí.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcátkem, telefonem, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi připojením na internet, trezorem a minibarem (s nealkoholickými nápoji v ceně).
Dvoulůžkový pokoj: cca 19 m².
Junior suity (cca 29 m²) mají navíc posezení, župany, balkón.
Suity (cca 50 m²) jsou prostornější.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, 3 x týdně v čase 16 - 17 hodin Tea Time (čaj, sušenky, malé občerstvení), 3 x týdně Happy Hour 18 - 19 hodin, večeře formou bufetu, 1 x za týden krajové speciality. K večeři se zdarma podává víno, pivo a nealkoholické nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Acquaseria s bazénem
Italský hotel Acquaseria s hernou
Italský hotel Acquaseria - ubytování

Místo

Hotel Acquaseria 46° 15' 34.2468" N, 10° 30' 37.1304" E
Location

Val di Sole na FB