Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adamello , Passo Tonale

Italský hotel Adamello v zimě

3-hvězdičkový hotel Adamello se nachází na klidném místě v nadmořské výšce 1.800 m, s nádherným výhledem na hory Adamello-Presena. Centrum Passo Tonale je vzdálené jen asi 250 metrů.

Nejbližší lyžařský vlek je vzdálený 250 metrů, údolní stanice lanové dráhy na ledovec přibližně 800 metrů. K nejbližším běžkařským stopám to je asi 300 m, stejně jako k lyžařské škole. Zastávka skibusu je přímo před domem.

Rodinně vedený hotel s mnoha stálými hosty má neformální atmosféru, je útulně vybavený se starožitným dřevem. K jeho zařízení patří restaurace, bar v typickém tyrolském stylu, internetový terminál (za poplatek), výtah, lyžárna a vysoušeč bot, dětská herna. Parkování u hotelu je zdarma.

Pokoje typu "Alpina" (cca 16 - 24 m2) jsou útulně zařízené, k jejich vybavení patří koupelnou se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, elektronickým trezorem, LCD televizí se satelitním příjmem, telefonem a balkónem s krásným výhledem na přírodní park Adamello-Brenta.

Pokoje typu "Tirolia" jsou zařízené ve světlém dřevě, v typickém tyrolském stylu. Jinak mají stějné vybavení jako "Alpina".

V nabídce jsou také rodinné pokoje, které jsou prostornější (cca 38 m2).

Prostorné junior suity mají navíc obývací kout s rozkládací pohovkou, velkou koupelnu s jacuzzi a sprchovým koutem, oddělené WC, DVD-CD-MP3 přehrávač, přístup na internet, mini bar, skříňku v lyžárně, welcome drink na pokoji při příjezdu.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, 1x týdně hotel pořádá večeři v typickém místním stylu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Adamello - ubytování

Místo

Hotel Adamello 46° 15' 36.8316" N, 10° 35' 23.4276" E
Location

Val di Sole na FB