Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bellavista, Cavalese

Italský hotel Bellavista v zimě

4-hvězdičkový hotel Bellavista se nachází na klidném a slunném místě s panoramatickým výhledem, v nadmořské výšce 1000 metrů. Centrum střediska Cavalese je vzdálené jen pár minut pěší chůzí. Nejbližší stanice lanové dráhy Cermisalm je cca 300 m daleko, lyžařská oblast Pampego/Obereggen asi 9 km. Běžkařské trasy vedou asi 1,5 km od domu.

Nově renovovaný hotel s přátelskou pohostinností se nachází v elegantní vile postavené ve dvacátých a třicátých letech minulého století. K ubytování nabízí 46 pokojů, zařízených v typickém dolomitském stylu. K jeho zařízení dále patří recepce, společenská místnost, bar, restaurace, kavárna, taverna, sluneční terasa, výtah, malá knihovna. Parkování u hotelu je zdarma, stejně jako garáže (podle dostupnosti).

Pro ubytované hosty je k dispozici hezké wellness centrum s velkou vířivkou, saunou, tureckými lázněmi, thermáriem, sprchami, Kneippovými koupelemi. Pro nejmenší hosty je připravena dětská herna.
Za poplatek jsou masáže, kosmetické procedury a lékařské poradenství.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, satelitní televizí, topením, některé jsou s balkónem a s minibarem.
Komfortně zařízené suity mají navíc oddělenou ložnici, telefon, rádio, trezor, ledničku, přístup na internet (za poplatek), vysoušeč vlasů.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. 1X týdně se podávají místní speciality.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Bellavista s restaurací
Italský hotel Bellavista - ubytování

Místo

Hotel Bellavista 46° 17' 28.0428" N, 11° 27' 50.9112" E
Location

Val di Sole na FB