Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cristal Palace, Madonna di Campiglio

Italský hotel Cristal Palace v zimě

4-hvězdičkový hotel Cristal Palace je umístěn nad střediskem Madonna di Campiglio, s krásným výhledem na něj. Centrum je vzdálené asi 300 metrů.

Nejbližší stanice lanovky je cca 200 metrů daleko, ke sjezdovce je to jen pár kroků. Nejbližší běžkařská stopa je ve vzdálenosti 1 km (Campo Carlo Magno).

Hotel v moderním stylu nabízí k ubytování 62 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtahy, panoramatická restaurace, bar, "kuřárna", internetový koutek a připojení WLAN (oboje za poplatek), společenské prostory, lyžárna. Parkoviště u domu je zdarma, garáže za poplatek ca. 15 € / den (nutná rezervace předem).

V ceně ubytování je fitness centrum s kardio přístroji a moderní wellness centrum (ca. 480 m2) - plavecký bazén s integrovaným whirlpoolem, finská sauna, turecká parní lázeň, Kneippova koupel a relaxační místnosti. Pro nejmenší návštěvník je připraven mini club (3 - 7 let) v italském a anglickém jazyce.

Za poplatek jsou různé wellness a zkrášlovací procedury, solárium.

Vkusně zařízené pokoje (cca 18 - 20 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, županem, pantoflemi, telefonem, trezorem, Wi-Fi, TV se satelitním příjmem, mini barem (za poplatek) a topením.

Dvoulůžkové pokoje typu Superior mají stejné vybavení, ale jsou prostornější (přibližně 20-25 m2) a také mají navíc balkón.

Dvoulůžkové pokoje typu Deluxe jsou ještě více prostornější, (cca 25 - 27 m2), mají navíc posezení a balkón.

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá gala večeřei a trentinský večer.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Cristal Palace - ubytování
Italský hotel Cristal Palace s bazénem
Italský hotel Cristal Palace a wellness centrum

Místo

Hotel Cristal Palace 46° 14' 6.2376" N, 10° 49' 37.2468" E
Location

Val di Sole na FB