Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crozzon, Madonna di Campiglio

Italský hotel Crozzon v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Crozzon je umístěn na klidném místě střediska Madonna di Campiglio, v nadmořské výšce cca 1.500 metrů. Centrum s restauracemi, kavárnami, bary a obchody je vzdálené přibližně 500 metrů.

Nejbližší lyžařský vlek je asi 400 m daleko, lyžařská škola 500 m. Běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti 3 kilometry, zastávka skibusu je přímo před domem.

Zařízení

Tradiční a útulný horský hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 37 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, bar, internetové připojení WLAN, výtah, dětský hrací koutek. Parkování u hotelu je zdarma, garáže jsou za poplatek (cca 15 euro / týden, nutná rezervace předem).

Sport a zábava

V ceně ubytování je pro hosty k dispozici wellness centrum, kde najdete krytý bazén (ca. 8 x 5 m, nutná koupací čepice), whirlpool, parní lázeň, saunu a posilovnu. Za poplatek je solárium a kosmetické procedury. Hotel 2x týdně pořádá výlety na sněžnicích.

Ubytování

Příjemně a pohodlně zařízené pokoje (cca 16 - 20 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, minibarem, trezorem.

Pokoje typu Superior a junior suity (cca 21 m2) mají podobné vybavení, ale navíc župany, pantofle a koupací čepice.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, 3-chodové večeře s možností výběru z menu a se salátovým bufetem. Hotel 1x týdně pořádá večer s trentinskými specialitami a se slavnostním bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Crozzon s bazénem
Italský hotel Crozzon - ubytování

Místo

Hotel Crozzon, Madonna di Campiglio 46° 13' 29.0856" N, 10° 49' 29.9172" E
Location

Val di Sole na FB