Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Paradiso, Ponte di Legno

Val di Sole a hotel Paradiso v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Paradiso je umístěn asi 200 metrů od místního centra střediska Ponte di Legno, v nadmořské výšce cca 1.890 metrů italského údolí Val di Sole.

Nejbližší lyžařské vleky vedoucí na okolní sjezdovky najdete v blízkosti hotelu, stejně jako mnoho cvičných svahů. Marilleva je vzdálená asi 15 km.

Zařízení

Moderní, s velkým důrazem na detail řešený, hotel nabízí k ubytování 120 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, bar / kavárna, společenská místnost, disco-pub, video místnost, jídelna, à-la-carte restaurace, výtah, sluneční terasa s lehátky.

Hned vedle domu je k dispozici parkoviště zdarma, podzemní parkování je za poplatek, cca 12 euro / noc (nutná rezervace předem).

Wellness

Ubytovaní hosté mají zdarma 5x vstup do moderních wellness lázní (cca 450 m²) s bazénem (nutná koupací čepice), jacuzzi, finskou saunou, tureckou parní lázní, ledovou jeskyní, Kneippovým bazénem a posilovnou.

Hotel také příležitostně pořádá večerní animační programy, pro nejmenší hosty je denně připraven mini club (4 - 11 let). Za poplatek jsou lázeňské procedury, masáže, solárium.

Ubytování

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, telefonem, satelitní TV, trezorem (v ceně). Dětská postýlka je k zapůjčení za poplatek cca 10 euro / den.

Pokoje typu Deluxe s manželskou postelí a balkónem navíc jsou umístěné v nově postavené části hotelu.

Suity mají manželskou postel, 2 samostatné pokoje a balkón.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu s čerstvými nudlemi, malým müsli - koutkem, ovocem a džusy, večeře o 3 - 4 chodech výběrem z menu s předkrmovým, salátovým, zeleninovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Val di Sole a hotel Paradiso s bazénem
Val di Sole a hotel Paradiso s wellness
Val di Sole a hotel Paradiso - ubytování

Místo

Hotel Paradiso, Ponte di Legno 46° 15' 43.8804" N, 10° 35' 46.0716" E
Location

Val di Sole na FB