Jste zde

Domů » Zima

Jarní akce 2013

Krajina oblasti Val di Sole
Autor: kijasek

Family Fun

Termín: 9. - 17. března 2013

Při ubytování na 7 nocí ve vybraném hotelu nebo apartmánu obdržíte 6-denní skipas Adamello Ski zdarma a kromě toho pro vás bude připraven zábavný rodinný program.

Počet pokojů a apartmánů je pro tuto akci omezen.

Passo Tonale 7=6

Termín: 16. - 24. března 2013

Při objednání ubytování na 7 nocí ve vybraném hotelu nebo apartmánu se 6-denním skipasem Adamello Ski zaplatíte pouze 6 nocí ubytování a 5-denní skipas. Počet pokojů a apartmánů je pro tuto akci omezen.

March Special

Termín: 16. - 24. března 2013

Při objednání ubytování na 7 nocí v hotelu nebo apartmánu obdržíte zdarma 6-denní skipas pro skiareály Folgarida - Marilleva, Madonna di Campiglio anebo Pejo, a získáte navíc následující výhody:

Slevu 40% do lyžařské školy při zakoupení kurzu současně pro dospělého i pro dítě. Pokročilí a dospělí lyžaři si jako alternativu mohou vybrat 2 soukromé lekce á 60 minut s druhým, lyžařskou školou zvoleným účastníkem. Slevu 40% v půjčovně lyžařského vybavení pro dospělého a dítě a slevu 20% na oběd ve smluvních restauracích a horských chatách na sjezdovce.

Kdo chce lyžovat pouze na svazích Folgarida - Marilleva ušetří 44 € (mládež 21 €). Při ubytování v Peju je zahrnut 6-denní skipas pouze na sjezdovky v Peju. Za příplatek 63 € (dospělá osoba) nebo 52,50 € (dítě), můžete lyžovat také ve skiareálech Folgarida - Marilleva a Madonna di Campiglio.

Spring Special

Termín: 23. - 31. března 2013

Sníh a lyžování na jižní straně Alp jsou zaručené i koncem března, přijeďte tedy do Val di Sole strávit příjemnou zimní dovolenou v jedné z největších lyžařských oblastí.

V lyžařském areálu Folgarida Marilleva Madonna di Campiglio si můžete vychutnat nádherný sjezdovky, které sahají až do nadmořské výšky 2.600 metrů vrcholku Grostè.

Pro lyžaře a snowboardisty nabízí Val di Sole také nezbytné služby: efektivní lyžařské školy, snowparky, půjčovny a obchody s tím nejlepším sportovním vybavením, lyžařské vleky a lanovky snadno dostupné městskou hromadnou dopravou.

Při zakoupení 7 nocí ve vybraném hotelu nebo apartmánu se 6-denním skipasem Folgarida Marilleva obdržíte 2-denní skipas do skiareálu Madonna di Campiglio.

Easter Special

Termín: 31. března - 7. dubna 2013

Při zakoupení 7 nocí ve vybraném hotelu nebo apartmánu obdržíte zdarma 6-denní skipas Superskirama Dolomiti, kdy budete moci využít na 380 km sjezdovek lyžařské oblasti Skirama Dolomiti Adamello Brenta (Folgarida Marilleva, Madonna di Campiglio, Tonale - Ponte di Legno, Pejo, Monte Bondone, Pinzolo, Paganella, Folgaria - Lavarone) včetně.

Free Ski

Termín: 3. - 14. dubna 2013

Při zakoupení 4 - 7 nocí ve vybraném hotelu nebo apartmánu obdržíte zdarma denní skipas Superskirama Dolomiti podle počtu nocí ubytování.

Místo

Dolní stanice lanovky, Madonna di Campiglio 46° 14' 11.9796" N, 10° 50' 11.3136" E
Location

Val di Sole na FB