Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bonapace, Madonna di Campiglio

Italský hotel Bonapace v zimě

3-hvězdičkový hotel Bonapace se nachází na klidném a slunečném místě. Najdete ho v blízkosti (cca 50 metrů) lanové dráhy Spinale a malého horského jezera Laghetto Spinale s výhledem na ledovec Adamello. K centru střediska Madonna di Campiglio je to jen několik minut pěší chůze (cca 500 metrů).

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 34 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce s posezením, internetový koutek (cca 2 € / hod.), bar a televizní místnost.

Pro nejmenší hosty je zde připraven dětský mini club (přibližně v termínu 19.12. - 26.03., od 15,30 do 22,00 hodin). Postýlky jsou k dispozici k zapůjčení za poplatek cca 20 € / den (nutné nahlásit předem). Parkování je k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, fitness centrum a wellness lázně se saunou, parní lázní a relaxační místností. Za poplatek jsou masáže a lázeňské procedury. Večer se příležitostně konají zábavní programy, před den 1x týdně lyžařské závody Canalone Miramonti.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, bezdrátovým internetovým připojením (za poplatek), trezorem, satelitní televizí a balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem. Bezlepková strava je možná na vyžádání.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Bonapace - ubytování

Místo

Hotel Bonapace 46° 13' 31.5516" N, 10° 49' 36.6852" E
Location

Val di Sole na FB