Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carlo Magno Zeledria, Madonna di Campiglio

Italský hotel Carlo Magno Zeledria v zimě

4-hvězdičkový hotel Carlo Magno Zeledria se nachází v nadmořské výšce 1.700 metrů u průsmyku Carlo Magno, asi 2 km od centra Madonna di Campiglio.

Nejbližší lyžařský vlek je od hotelu vzdálen 200 metrů, běžkařské stopy 400 metrů. Zastávka skibusu (zdarma) je přímo před domem.

Komfortní hotel s příjemnou atmosférou nabízí k ubytování 150 pokojů. Dále k jeho zařízení patří restaurace, kavárna, bar, soukromá pozorovatelna hvězd, výtah, úschovna lyží. Parkoviště u domu je zdarma, garáže za poplatek cca 10 EUR za den.

Hoteloví hosté mohou využít wellness centrum: krytý bazén (15 x 7 m), whirlpool, parní lázeň, sauna, posilovna. Za poplatek je solárium, masáže a kosmetické procedury.

Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský bazén, dětská herna. Za příplatek je Mini a Junior Club (3 až 10 let) v anglickém a italském jazyce (pondělí - pátek, přibližně 9.30-19 hodin) s lyžařskou školou v dopoledních hodinách.

Moderní, pohodlně zařízené pokoje (cca 18 - 22 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, televizí se satelitním příjmem, trezorem, některé s minibarem.

Junior suity (cca 45 m²) mají navíc posezení, minibar, připojením na internet a balkón.

Suity (cca 50 m²) jsou rozložené ve 2 patrech, mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou, dvoulůžkový pokoj, minibar, internetové připojení a balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, hosté ubytovaní v junior suitách a suitách mají večeře o 4 chodech výběrem z menu, předkrmový a dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Carlo Magno Zeledria s bazénem
Italský hotel Carlo Magno Zeledria - ubytování

Místo

Hotel Carlo Magno Zeledria 46° 14' 28.0824" N, 10° 50' 15.9468" E
Location

Val di Sole na FB