Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Paradiso, Passo Tonale

Italský hotel Grand Paradiso v zimě

4-hvězdičkový hotel Grand Paradiso se nachází přímo u lyžařských vleků skiareálu "Adamello Ski", v nadmořské výšce 1.890 m. Centrum Passo Tonale je vzdálené přibližně 500 metrů, středisko Marilleva asi 15 km. K dolní stanici lanovky na ledovec je to 300 m daleko, zastávka skibusu je hned před domem.

Moderní hotel je vybavený s velkým důrazem na detail, k ubytování nabízí 120 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace, samoobslužná restaurace (cca 12 - 14.30 hodin), bar, après-ski lyžařský bar, diskotéka, výtah, lyžárna. Parkoviště u domu je zdarma, garáže za poplatek cca 12 ero / den.

V ceně ubytování je 5 x za osobu a pobyt wellness centrum (450 m2, vstup pouze od 16 let) s bazénem (cca 70 m2, povinná koupací čepice), whirlpoolem, parní lázní, saunou, ledovou jeskyní, posilovnou. Hotel pravidelně pořádá večerní program. Pro nejmenší hosty je připraven miniclub (od 4 do 11 let) v angličtině a italštině (denně přibližně 4,5 hodiny), dětská herna.
Za poplatek je vždy solárium a masáže.

Komfortně zařízené pokoje (ca. 20 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, internetovým připojením Wireless LAN (za poplatek), minibarem, trezorem.
Pokoje Deluxe jsou nově zařízené, mají navíc župany, balkón nebo terasu.
Suity se skládají z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, dvoulůžkového pokoje a mají balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3-4 chodech výběrem z menu s předkrmovým, salátovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Grand Paradiso s bazénem
Italský hotel Grand Paradiso - ubytování

Místo

Hotel Grand Paradiso 46° 15' 27.2052" N, 10° 34' 38.2008" E
Location

Val di Sole na FB