Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maribel, Madonna di Campiglio

Italský hotel Maribel v zimě

Poloha

4,5-hvězdičkový hotel Maribel je umístěn na okraji lesa u průsmyku Campo Carlo Magno, s nádherným výhledem na pohoří Dolomiti di Brenta. V jeho okolí najdete nákupní možnosti, běžkařské stopy a kluziště. Hotelový autobus vás zdarma doveze k lyžařským vlekům a do centra střediska Madonna di Campiglio (cca 5 km).

Zařízení

V roce 2009 otevřený komfortní hotel získal v letech 2011 a 2012 cenu jako nejlepší hotel v Rakousku v soutěži Tripadvisor Travel Choice Award. K ubytování nabízí 24 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, internetové připojení Wi-Fi (v ceně), restaurace a bar s otevřeným krbem, dětská herna. V závislosti na dostupnosti je k dispozici bezplatné parkování nebo garážové stání.

Wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s krytým bazénem, whirlpoolem, finskou saunou, bio saunou, parní lázní, Kneippovo koupelí a odpočinkovou místností. Hotel také 3 x týdně pořádá pěší túry s průvodcem a s typickou jihotyrolskou večeří na jedné z horských chat (platí při minimálním pobytu 7 nocí).

Za poplatek jsou masáže, půjčovna lyží (vzdálená asi 200 metrů), lyžařská škola a servis.

Ubytování

Luxusně zařízené pokoje a suity s přírodními materiály mají příjemnou a vřelou atmosféru. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Moderní a komfortní pokoje (cca 24 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, internetovým připojením WLAN (v ceně), trezorem, satelitní TV, Sky TV, minibarem (za příplatek) a balkónem s ​​výhledem na hory.

Junior suity (pro 2 - 4 osoby, cca 35 m²) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc posezení s pohovkou, patrovou postel a vanu v koupelně. Max. obsazení: 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře výběrem z menu. Na místě je také možné objednat plnou penzi. 1x týdně se podávají typické místní večeře a denně od 16,00 do 17,30 hodin odpolední čaj s koláči.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Maribel s posezením
Italský hotel Maribel s restaurací
Italský hotel Maribel s barem
Italský hotel Maribel s wellness
Italský hotel Maribel - ubytování

Místo

Hotel Maribel, Madonna di Campiglio 46° 14' 41.9352" N, 10° 50' 33.4536" E
Location

Val di Sole na FB