Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Monte Giner, Marilleva

Val di Fiemme a hotel Monte Giner v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Monte Giner se nachází se v centru místa Mezzana / Marilleva. Zastávka skibusu je přímo u hotelu.

K nejbližší lanovce Marilleva 900 je to asi 1500 metrů, odkud dále pokračuje připojení do lyžařské oblasti Folgarida / Marilleva / Madonna di Campiglio.

Zařízení

Oblíbený rodinný hotel nabízí k ubytování 54 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, internetové připojení Wi-Fi (zdarma), společenské místnosti (útulná vinárna a salónek pro kuřáky), jídelna / snídaňová místnost, bar / kavárna, malá diskotéka pro ubytované hosty, výtah. Parkování u hotelu je zdarma.

Wellness a zábava

Hotel 1x týdně pořádá živou hudbu, pro nejmenší hosty je k dispozici dětská herna s videohrami (za příplatek).

V ceně ubytování je wellness centrum s krytým bazénem (cca 55 m²) s protiproudem a vodopádem, whirlpoolem, saunou, parní lázní, vitariem a Kneippovo koupelí. Za příplatek je solárium, masáže, kosmetické a lázeňské procedury.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoje jsou vybavené sprchovým koutem / WC, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi připojením na internet (v ceně), telefonem, trezorem, mini barem a balkónem.

V nabídce jsou také rodinné pokoje, které mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a komfortnější, a mají navíc posezení.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem, odpolední snack s polévkou, pečivem a ovocem od 16:00 do 17:00 hodin (denně kromě soboty). 1x týdně večeře při svíčkách s typickými místními specialitami.

(údaje jsou z roku 2012)

Val di Fiemme a hotel Monte Giner s bazénem
Val di Fiemme a hotel Monte Giner - ubytování

Místo

Hotel Monte Giner, Marilleva 46° 18' 59.7096" N, 10° 47' 56.3712" E
Location

Val di Sole na FB