Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sporting Ravelli, Marilleva

Val di Sole a hotel Sporting Ravelli

Poloha

3-hvězdičkový hotel Sporting Ravelli je umístěn v centrální poloze italského střediska Marilleva v údolí Val di Sole. Leží na klidném místě v nadmořské výšce cca 900 metrů, hned vedle lyžařského vleku a sjezdovky.

Zařízení

Tento rodinně vedený hotel v alpském stylu nabízí k ubytování celkem 50 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, internetové připojení Wi-Fi a internetový koutek (oboje za poplatek), společenská místnost, bar, jídelna a televizní místnost, lyžárna s vysoušečem bot. U hotelu je nehlídané parkoviště (zdarma) anebo garáže (cca 5 € / den, nutná rezervace předem).

Wellness a zábava

V ceně ubytování mají hosté k dispozici wellness centrum, kde najdou krytý bazén (8 x 5 m), jacuzzi, parní lázeň a saunu. Za poplatek je solárium, kosmetické procedury a masáže.

Hotel také pořádá animační programy (denně, kromě soboty) a pro nejmenší hosty (3-12 let) je připraven mini club v italštině a angličtině (denně, kromě soboty). Za příplatek je hlídání dětí a videohry.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje (cca 14 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, bezdrátovým internetovým připojením WLAN, trezorem.

V nabídce jsou také pokoje Superior Easy, které mají stejné vybavení, ale navíc župany a částečně také balkón.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým a předkrmovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2013)

Val di Sole a hotel Sporting Ravelli s recepcí
Val di Sole a hotel Sporting Ravelli s restaurací
Val di Sole a hotel Sporting Ravelli - ubytování

Místo

Hotel Sporting Ravelli, Marilleva 46° 18' 49.644" N, 10° 48' 37.1196" E
Location

Val di Sole na FB